Gönderen Konu: Görüş  (Okunma sayısı 539 defa)

Çevrimdışı Ahmet usta

• Tam Üye
  • Karma +88/-0
    • Kırçiçekleri
Görüş
« : 30 Ağustos 2010, 17:03:07 »
Forumda dün bir ekleme yaptım ;
Kırçiçekleri Forum » Kırçiçekleri Duygu Seli » Aşka Dair »Romantik E Kartlar » Sizin Seçtikleriniz »
Unutulmuyor...
« Yanıtla #2 : Bugün, 00:24:11 »

Fakat anlamadaığım şarköyün forumun -müzik - Türkçe pop bölümüne  Serdar Ortac Poset  eklemiş,buraya kadar herşey normal de anormal olan şu;
şarköyden sonra ben ekleme yaptığım halde gözükmüyor.

Kırçiçekleri Forum - Bilgi Merkezi
Forum İstatistikleri

67 İleti 41 Konu Gönderen: 23 Üye. Son Üye: sevim
Son İleti: "Serdar Ortac Poset" ( 29 Ağustos 2010, 21:16:56 )

herhalde foruma bir reset atmak gerekir..
Canın kıymeti ölümde, Gözyaşının sırrı tebessümde, Sözün güzeli yürekte, Aşkın anlamı kalpte saklıdır...!

Çevrimdışı Ahmet usta

• Tam Üye
  • Karma +88/-0
    • Kırçiçekleri
Ynt: Görüş
« Yanıtla #1 : 30 Ağustos 2010, 17:51:20 »
Diğer bir konu ; forumdaki chat bölümüne giriş için üyelik istiyor olması bu yanlış üye olanın bir daha chat kısmına girmek için üye olması.
Canın kıymeti ölümde, Gözyaşının sırrı tebessümde, Sözün güzeli yürekte, Aşkın anlamı kalpte saklıdır...!

Çevrimdışı Kircicekleri

• Gül sunan bir elde daima bir miktar gül kokusu kalır
  • Yönetici
  • Tam Üye
  • Karma +126/-0
  • Gerçek aşkta ne vefa vardır ne cefa…. Mevlana
    • Şiirin Görsel Sunumu
« Yanıtla #2 : 30 Ağustos 2010, 18:32:01 »
Merhaba,
Önce 2.ci sorunuza yanit vereyim.Chat foruma entegredir ve foruma giris yaptiginiz takdirde otomatik olarak chatada giris yapabilirsiniz nitekim bugün ben , ölümmelegi adli yeni üyemiz giris yaptik.Bazen chat böyle bir hata verebilir o zaman  acilan pencereyi yenilemeniz gerekiyor düzeldigini göreceksiniz.

1.ci sorunuza gelince ben yeni ekldiginiz Sevgidenizi.com dan alinmis Benim Ol baslikli e karti okudum ve cok begendim ;)

Güzel olan sevgili değildir, sevgili olan güzeldir. Tolstoy

Çevrimdışı sarkoy

• Yönetici
  • Kıdemli Üye
  • Karma +72/-0
« Yanıtla #3 : 30 Ağustos 2010, 21:43:50 »
olmuyor abla bende 5 gere sayfa resetledim yinede üyelik soruyor hata özel mesajina cevap verem dedim ama özel mesajda seni bile bulmuyor hemde yanitladan girdigim halde...

Forum paylasimda sizin icerde oldugunuzu bile görmedim Ahmet Bey benden sonra paylasim yaptiginiza eminmisiniz ben yeni forumu deniyorum bazen görünmez oluyorum da....

Bur diger konuda TR den girdigimde kocaman kocaman twitter, face paylasim buttonlari vardi güzel paylasimlari grupdan paylasalim bu bize üya kazandirir ama nerde görünmüyor

Saygimla

Sarköy
Gönlümdeki sonbahar yalnizligina inat

Çevrimdışı Ahmet usta

• Tam Üye
  • Karma +88/-0
    • Kırçiçekleri
« Yanıtla #4 : 08 Eylül 2010, 07:54:06 »
kırçiçeklerinin ana sayfasında  (http://www.kircicekleri.com/ekard/ramazan/ramazan24.htm) bayram ekartlarını incelerken ekartlarda facebook paylaşımıda ekleyebilirsiniz aslında.Siteye gezenler beğendikleri ekartı facebookunda paylaşmak isteyebilir.

Çevrimdışı Kircicekleri

• Gül sunan bir elde daima bir miktar gül kokusu kalır
  • Yönetici
  • Tam Üye
  • Karma +126/-0
  • Gerçek aşkta ne vefa vardır ne cefa…. Mevlana
    • Şiirin Görsel Sunumu
« Yanıtla #5 : 13 Eylül 2010, 07:07:42 »
Daha önce bu uygulama vardi amam kaldirdim nedeni ise bazi hareketli kartlar icice gecmek zorunda ve buda ancak kendi orijinal sayfasinda bu sekilde izlenebiliyor.Yani animasyon iceren bir karti ( hepsi degil tabii ) Facebooka aktardiginiz zaman animasyon kayboluyor ama sabit kartlarda bunu yeniden yapabilirim
Güzel olan sevgili değildir, sevgili olan güzeldir. Tolstoy

Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo